Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 4  episode 4 og 5. original 48618

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Mari-Anne (40) og Tommy (37) elsker huset sitt, men har mistet all mulighet til å fikse det. Det største problemet er et hull i taket, som gjør at det regner rett inn. De hadde spart opp penger til å ordne taket, men så ble Tommy syk, og alle pengene gikk med. Nå har de verken økonomi eller krefter til å ordne huset, som har stort behov for oppussing.

Detaljert beskrivelse

Mari-Anne (40) og Tommy (37) fra Sandefjord elsker huset de bor i, men har mistet all motivasjon og mulighet til å fikse det. Deres største problem er at de har et hull i taket, som gjør at det regner rett inn. De har en balje som tar imot vannet, men glemmer de å tømme den renner det rett ned gjennom kjøkkentaket. De hadde spart opp penger til å ordne taket, men så ble Tommy syk, og de måtte bruke alle pengene på han. Nå har de verken penger eller krefter til å ordne huset sitt. Det er stort behov for oppussing i alle rom. Mari-Anne blir sint på Tommy for at han ikke klarer å jobbe så bra som han gjorde før han ble syk.

Sendetidspunkt: Torsdag 10. oktober 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 11 av 40
Episodetittel: Ep 411 Mari-Anne og Tommy, Sandefjord. Del 1
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle