Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 13.30 - Neste sommer

Neste sommer sesong 2 episode 1 original 62499

Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

Kort beskrivelse

Per Ivar og Eva (Trond Fausa Aurvåg og Janne Formoe) har endelig signert papirene som gir dem familiehytta til odel og eie. Med overtakelsen følger også en uendelig lang liste med rutiner og instrukser fra svigerfar, noe Per Ivar naturligvis ikke vil la seg styre av. Et stjernelag av skuespillere er klare for å harselere mer med det norske hyttelivet.

Detaljert beskrivelse

Den humoristiske dramaserien Neste sommer ble fjorårets store nyvinning på TVNorge. Til våren er Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe, Eivind Sander og Pia Tjelta klare for å harselere mer med det norske hyttelivet. - Det oppstår mye ufrivillig humor når store familier endelig skal dra til sommerhytta for å slappe av. Når man hardnakket insisterer på å kose seg sammen, kan man fort ende opp med at det motsatte skjer. Jeg tror mange kjenner seg igjen i situasjonene som oppstår i Neste sommer, sier Trond Fausa Aurvåg. Når Neste sommer er tilbake på skjermen, har Per Ivar og Eva (Trond Fausa Aurvåg og Janne Formoe) endelig signert papirene som gir dem familiehytta til odel og eie. Med overtakelsen følger også en uendelig lang liste med rutiner og instrukser fra svigerfar, noe Per Ivar naturligvis ikke vil la seg styre av. - Det gjør til tider litt vondt å spille Per Ivar. Han kløner det stadig til for seg selv. Noen ganger kan det faktisk være lurt å høre på svigerfar, sier Trond Fausa Aurvåg, som til tross for sin klønekarakter syns det er gøy å være med på en av TVNorges største suksesser. - Vi nordmenn lengter etter sommeren fra det øyeblikket den er over, og i Neste sommer er det alltid sol. Når du kombinerer såpass dyktige skuespillere med nydelige sommerbilder og et hyttemiljø vi både kan le av og drømme oss bort i, er scenen satt for humorgull, sier humorsjef i TVNorge, Rasmus Gjertsen Øyen. Neste sommer ble fjorårets store nyvinning på TVNorge, med over 440 000 seere i snitt. Serien tar utgangspunkt i den norske sommerhytte-tradisjonen, og spiller på gnisningen, intrigene, humoren og forvirringen som oppstår når litt for store familier samles i litt for små hytter for påtvungen feriehygge.

Sendetidspunkt: Tirsdag 15. oktober 2019 kl. 13.30
Tittel: Neste sommer
Originaltittel: Neste sommer
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 1 av 10
Episodetittel: Allemannsrett og påhengsmotor
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle