Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 09.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 17. original 49645

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Etter at Erik og Lina kjøpte Eriks barndomshjem i Moss, viste det seg raskt at huset var i mye dårligere stand enn først antatt. Verandaen er farlig for både barn og voksne, soverommet er i en trist forfatning, badet har fuktskader og gulvet rundt sluket er råttent. I tillegg er det elektriske anlegget direkte farlig.

Detaljert beskrivelse

Etter at Erik og Lina kjøpte Eriks barndomshjem i Moss viste det seg raskt at huset var i mye dårligere stand enn først antatt. Verandaen er farlig både for barn og voksne, soverommet er i en trist forfatning, badet har fuktskader og gulvet rundt sluket er råttent. I tillegg er det elektriske anlegget direkte farlig. Erik og Lina setter i gang med prosjekter, men sliter med å gjennomføre dem. I fjor mistet Erik jobben og er hjemme det meste av tiden, uten at det skjer noe mer. De er utslitt og har mer eller mindre gitt opp. Dette er en jobb for Otto og teamet, som virkelig får nok å henge fingrene i denne gangen.

Sendetidspunkt: Fredag 18. oktober 2019 kl. 09.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 17 av 40
Episodetittel: Ep 417 Lina og Erik, Moss
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle