Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 13. original 49065

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Lise, Bjarne og deres tre små barn bor i et lite hus på 43 kvadratmeter i Fredrikstad. Mor og far har sovet på sovesofa i stua i fem år, og mangelen på privatliv er blitt mer og mer merkbar. Stua fungerer som soverom, oppholdsrom og spisebord. Det er ingen steder å gå dersom man trenger tid for seg selv, og forholdet er langt fra hva det en gang var.

Detaljert beskrivelse

Lise, Bjarne og deres tre barn i alderen tre til sju år bor i et lite hus på 43 kvadratmeter i Fredrikstad. Lise og Bjarne har sovet på sovesofa i stua i fem år, og mangelen på privatliv er blitt mer og mer merkbart. Stua fungerer som soverom, oppholdsrom og spisebord. Ute på terrassen har Bjarne bygget et lite skur for å få plass til tørketrommel og en fryseboks. Forholdet er langt fra hva det en gang var, og nå eksisterer de kun sammen. Det er ingen steder å gå dersom man trenger tid for seg selv, så det er mye de lar være å snakke om for å unngå krangling. Det resulterer i at ingenting blir gjort og de står på stedet hvil etter sju år.

Sendetidspunkt: Mandag 14. oktober 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 13 av 40
Episodetittel: Ep 413 Lise og Bjarne, Fredrikstad
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle