Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

Uke 4  anne b. ragde  torgrim eggen  per christian ellefsen og unni lindell original 15370

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Det går fort i svingene når forfatter Anne B. Ragde handler inn til middag hvor forfatterne Torgrim Eggen og Unni Lindell og skuespiller Per Christian Ellefsen er gjester. Hun har bestemt seg for en fiskemeny som hun mener ikke kan slå feil med mindre komfyren svikter henne, men vil den tidligere matkritikeren Torgrim si seg enig i det?

Detaljert beskrivelse

Det er klart for den store forfatteruka i denne sesongens 4-stjerners middag og Anne B. Ragde, Torgrim Eggen, Per Christian Ellefsen og Unni Lindell er ukas kjendiskokker. Det er Berlinerpoplene-forfatteren Anne B. Ragde som får æren av å åpne ballet, men siden hun ikke bor i Oslo, har hun fått låne sin gode venninne Unni Lindells skriveleilighet. Anne er svært fornøyd med at hun kan røyke i vinduet, men ikke like fornøyd med at leiligheten ligger i fjerde etasje og det ikke finnes heis i bygningen. Dermed går det fort fra vondt til verre når Anne oppdager at Unni ikke har mel i skapet og at hun må på butikken - igjen. - Jeg ringer Securitas eller budservice eller noe. Jeg går ikke ned en gang til, fastholder Anne som planlegger et realt fisketema for sin kveld, men nekter å tro at det finnes fersk fisk i Oslo. Vil hun likevel klare å imponere matkritiker Torgrim Eggen med frysediskens "gourmettorsk"?

Sendetidspunkt: Mandag 28. oktober 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 13 av 60
Episodetittel: Einar Gelius
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle