Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 08.35 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 30 original 50309

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Morten og Monica kjøpte et knøttlite hus for 18 år siden, men fikk behov for større plass da barn nummer to dukket opp. Morten tegnet et enormt tilbygg, og elleve år senere lover han stadig at han er ferdig til jul. Evighetsprosjektet har gjort Monica fysisk uvel, og Morten har ennå ikke innsett at han er i ferd med å bygge bort hele forholdet.

Detaljert beskrivelse

Morten er mannen som har gjort oppussing til en livsstil, med sin restaurering av et hus i sveitserstil med et tilbygg på massive 200 kvadratmeter. Morten og Monica kjøpte et knøttlite hus for 18 år siden, men da barn nummer to dukket opp bestemte de seg for at de hadde behov for større plass. Morten tegnet det enorme tilbygget, og etter elleve år lover han stadig at han er ferdig til jul. Evighetsprosjektet har sørget for at Monica har fått oppussing i vrangstrupen, til det punktet at hun blir fysisk uvel av å oppholde seg i nybygget. Nå har Monica fått nok og søker desperat hjelp, selv om Morten ennå ikke har innsett at han er i ferd med å bygge bort hele forholdet.

Sendetidspunkt: Mandag 04. november 2019 kl. 08.35
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 30 av 40
Episodetittel: Ep 430 Monica og Morten, Lørenskog
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle