Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 06.30 - 4-stjerners middag

Uke 8  anette b%c3%b8e  jim martinsen  linni meister og jostein pedersen original 15438

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Glamourmodell Linni Meister inviterer Anette Bøe, Jim Marthinsen og Jostein Pedersen på middag. Linni synes det er utfordrende med middagsselskap, handling og, ikke minst, kokkeleringen. Klarer hun å glimte til som vertinne?

Detaljert beskrivelse

Glamourmodell Linni Meister inviterer den tidligere skimesteren Anette Bøe, eks-ishockeyspilleren Jim Marthinsen og Grand Prix-general Jostein Pedersen på middag. Linni synes det er utfordrende med middagsselskap, handling og, ikke minst, kokkeleringen. På menyen for kvelden står både blåskjell og laks, med sjokolademousse til dessert. Men for Linni virker det fullstendig unødvendig å lage desserten fra bunnen av, spesielt når det finnes pulverpakninger som gjør alt så meget bedre. - Dette blir så godt, lover Linni, mens Jostein forventer at sjokolademoussen er hjemmelaget. - Jeg smaker forskjellen, hevder han. Som underholdning blir det quiz, i tillegg til en real poledancingduell mellom Linni og Jostein. Linni har nemlig en strippestang midt i leiligheten og den må selvsagt testes ut. - Hun er jo så herlig den jenta, konkluderer Jostein.

Sendetidspunkt: Onsdag 20. november 2019 kl. 06.30
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 31 av 60
Episodetittel: Linni Meister
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle