Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 06.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 9  episode 6 original 85527

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Silje og Håkon bor på en gård i Ramnes. I ti år har de ønsket seg et nytt kjøkken, men drømmen har forsvunnet i dårlig planlegging og håpløse prioriteringer. I stedet for å legge penger i huset og nytt kjøkken bygde de et basseng med tak i hagen. Det er Håkon som gjør alt, men det går ufattelig tregt. Sinnasnekker'n tar turen til Ramnes og hjelper paret med et nytt kjøkken. Ikke minst får han dem til å forstå at de ikke kan ha det så rotete rundt seg.

Detaljert beskrivelse

Silje og Håkon bor på en gård i Ramnes. I ti år har de ønsket seg et nytt kjøkken, men drømmen har forsvunnet i dårlig planlegging og håpløse prioriteringer. I stedet for å legge penger i huset og nytt kjøkken bygde de et basseng med tak i hagen. Gården er barndomshjemmet til Håkon og alle eiendeler har affeksjonsverdi for ham. Dermed blir det rot og ting overalt. Silje gjør ingenting med oppussing, mens alt med Håkon går ufattelig tregt. Dette liker ikke Sinnasnekker'n. Han tar turen til Ramnes og hjelper Silje og Håkon med et nytt kjøkken. Ikke minst får han paret til å forstå at de ikke kan ha det så rotete rundt seg.

Sendetidspunkt: Fredag 17. januar 2020 kl. 06.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk program
Sesong: 9
Episode: 6 av 14
Episodetittel: Silje og Håkon i Ramnes
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: Alle