Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  ses 4  steinjo h. original 25983

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Endelig er det duket for flere kjendismiddager. Ryktene sier at Norges kjendiser har ligget i hardtrening over grytene og drømt om oppskrifter om nettene. Førstemann ut er komiker og komponist Steinjo Grieg Halvorsen, kjent fra NRK-programmene Slå på ring og Påpp og råkk. Vil hans kulinariske egenskaper imponere artistene Elisabeth Andreassen, Mia Gundersen og Bugge Wesseltoft?

Detaljert beskrivelse

Endelig er det duket for flere kjendismiddager. Ryktene sier at Norges kjendiser har ligget i hardtrening over grytene og drømt om oppskrifter om nettene. Vil sjefskokken Ole-Martin Alfsen la seg begeistre? Finnes det skjulte gourmetkokker blant Norges kjendiser? Førstemann ut er komiker og komponist Steinjo Grieg Halvorsen, kjent fra NRK-programmene Slå på ring og Påpp og råkk. Har han det som skal til for å imponere artistene Elisabeth Andreassen, Mia Gundersen og Bugge Wesseltoft? Kokkekunstene står kanskje ikke til laud, men når Steinjo byr opp til zumba tør gjestene opp. I 4-stjerners middag skal fire kjente personer hver uke åpne dørene til sine hjem, og være vertskap for hverandre og for norske TV-seere. Hvem av kokkeaspirantene står igjen som Norges beste kjendiskokk når 16 uker med 4-stjerners middag er fortært?

Sendetidspunkt: Mandag 20. januar 2020 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 1 av 64
Episodetittel: Ep 1 SteinJo Grieg Halvorsen
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle