Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Lørdag 08.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 6  episode 2 original 65547

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Antonie og Miguel har tilsammen tre barn fra før, og nå venter de tvillinger. Huset de bor i har en alt for dårlig planløsning, og Miguel har begynt å pusse opp og bygge på flere forskjellige steder. Antonie er så lei av hele situasjonen at hun har leid seg en egen leilighet som hun flytter til hver gang ting blir vanskelig i forholdet.

Detaljert beskrivelse

Antonie og Miguel har tilsammen tre barn fra før, og nå venter de tvillinger. Huset de bor i har en alt for dårlig planløsning, og Miguel har begynt å pusse opp og bygge på huset på flere forskjellige steder. Dette har ført til at den yngste sønnen i huset sover på et rom uten godkjent rømningsvei. Antonie er så lei av hele situasjonen at hun har leid seg en egen leilighet som hun flytter til hver gang ting blir vanskelig i forholdet. Oppussingen har også ført til at kommunikasjonen mellom dem har stoppet opp, og de trenger virkelig hjelp for å kunne komme videre og være klare til tvillingene kommer.

Sendetidspunkt: Lørdag 25. januar 2020 kl. 08.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 2 av 28
Episodetittel: Siggerud: Antonie og Miguel
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle