Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 21.30 - Insider FEM: Juicebox

Insider fem  sesong 3 original 90906

Dokumentarserie som viser reporterne Milda Melland, Marte Bratberg og Linn Isaksen i åpne og ærlige møter med mennesker og miljøer som folk flest ikke kjenner til. Serien dokumenterer noe av alt det rare, farlige, triste og spennenende som rører seg i vårt moderne samfunn, litt på siden av A4-livet.

Kort beskrivelse

I Oslo har det dukket opp en ny type sexfester kun for jenter, kalt Juicebox. Festene er åpne for alle kvinner, både heterofile, bifile, lesbiske, trans, ikke-binære, skeive, streite, pan og alle imellom. Det er bare menn som ikke har adgang. Milda drar for å møte Sofia for å finne ut av hva Juicebox er. Der møter hun Thea som er fast deltaker på festene og Emma som er der for første gang. Hvorfor kommer de på disse festene og hva handler dette egentlig om for dem?

Detaljert beskrivelse

I Oslo har det dukket opp en ny type sexfester kun for jenter, kalt Juicebox. Kvinnen bak konseptet heter Sofia Sue og hun hevder at festenes mål er å styrke kvinnelige relasjoner og spre seksuell frigjøring. Festene er åpne for alle kvinner, både heterofile, bifile, lesbiske, trans, ikke-binære, skeive, streite, pan og alle imellom. Det er bare menn som ikke har adgang. Milda drar for å møte Sofia for å finne ut av hva Juicebox er, og blir med på månedens faste sexparty for å oppleve stemningen og utfordre sine egne grenser. I kveld er temaet Dominatrix, med blant annet strap-on kurs og mange andre erotisk selskapsleker og intime utfordringer. Der møter hun Thea som er fast deltaker på festene og Emma som er der for første gang. Hvorfor kommer de på disse festene og hva handler dette egentlig om for dem? Er det en form for kvinnefrigjøring eller er det bare en fordekt og forfinet sexklubb for lesbiske?

Sendetidspunkt: Torsdag 30. januar 2020 kl. 21.30
Tittel: Insider FEM: Juicebox
Originaltittel: Insider FEM
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 1 av 10
Episodetittel: Juicebox
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: 12