Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag original 29099

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Vi er i New York og Vebjørn Sand tar oss med inn til galleri Sand som også er hans hjem, der sengen står midt i galleriet og kjøkkenet mangler fullstendig... Gjester i dag er Janne Formoe, Ingar Helge Gimle og Marialle Aulie.

Detaljert beskrivelse

Vi er i New York og Vebjørn Sand tar oss med inn til galleri Sand som også er hans hjem, der sengen står midt i galleriet. De investerte mye da de pusset opp galleriet/hjemmet, men de glemte å lage et kjøkken. Vi tenker at dette kan by på problemer, men Vebjørn går løs på oppgaven med godt humør og en herlig uvitenhet. Han får levert gode råvarer som hjelper ham godt på vei, så det er stort sett litt kutting og tilberedning som skal til. Han bruker et av maleriene som utgangspunkt for desserten. Gjestene kommer og det blir stående buffet i bakgården. Med hyggelig selskap og omgivelser er det ingen som bryr seg om at Vebjørn ikke har bestikk. Gjestene Janne Formoe, Ingar Helge Gimle og Marialle Aulie må vise sine figurmalerkunstner der det står en meget veltrent modell i turkise underbukser.

Sendetidspunkt: Mandag 17. februar 2020 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 17 av 64
Episodetittel: Ep 17 Vebjørn Sand
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle