Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 06.25 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag original 29096

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

I New York får Janne Formoe hjelp av gode venner og hotelleieren til å lage maten. Janne er nok ikke er helt dreven på kjøkkenet, men skravla går og med god hjelp blir det bra. Gjester i kveld er Ingar Helge Gimle, Marianne Aulie og Vebjørn Sand.

Detaljert beskrivelse

Janne Formoe har rukket å shoppe hendene fulle av handleposer før hun viser oss rundt på en av suitene hun pleier å bo når hun er i New York. Det er her selskapet skal være, og Janne får hjelp av gode venner og hotelleieren til å lage maten. Ute på handletur begynner Janne å kjenne stresset, hun overlater resten av handleturen til Jan og drar for å lære å lage Cosmopolitan. Enhver New Yorker med respekt for seg selv må kunne dette! Tilbake på kjøkkenet ser vi at Janne ikke er helt dreven, men skravla går og med god hjelp blir det bra. Gjestene ankommer og er imponert over utsikten over Hudson River. Marianne er imponert over forretten, hovedretten faller i smak og Ingar blir overrasket da det kommer kake og bursdagssang til ham. Vebjørn får litt nervøse rykninger når Psycic Gina kommer som dagens underholdning.

Sendetidspunkt: Tirsdag 18. februar 2020 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 18 av 64
Episodetittel: Ep 18 Janne Formoe
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle