Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.25 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag original 29098

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Marianne Aulie er preget av at hun bor i New York, og man trenger ikke lage maten selv siden man får alt mulig rundt gatehjørnene. Kjæresten Aune står for showet, og kveldens gjester er Vebjørn Sand, Janne Formoe og Ingar Helge Gimle.

Detaljert beskrivelse

Marianne Aulie er preget av at hun bor i New York, og man trenger ikke lage maten selv siden man får alt mulig rundt gatehjørnene. Hun er vegetarianer, men får inn litt kylling til hovedretten. Hun gjør noen få nødvendige forberedelser på sitt minimale kjøkken. Kjæresten Aune Sand står for showet på takverandaen, der han prøvesmaker champagnen og spruter ned bildene til Marianne. Han gjør også litt nytte for seg, og hjelper til med maten helt til han kutter seg i fingeren. Gjestene mister pusten i det de ankommer New Yorks tak hos Marianne. Under fantastiske omgivelser spiser de mat og er generelt imponerte over både maten og vertinnerollen. De avslutter kvelden med å male sine inntrykk fra denne uken på et lerret.

Sendetidspunkt: Torsdag 20. februar 2020 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 20 av 64
Episodetittel: Marianne Aulie
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle