Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Natt til lørdag 02.00 - Hvite gutter

Hvite gutter  sesong 1 original 81896

Kompisene Leo, Jens, Herman og Mathias var heltene på videregående. Nå, åtte år senere, bor de fortsatt sammen på Oslos vestkant. Livet er en lek – og de har ingen planer om å flytte fra hverandre. Problemet er bare at oppførselen som gjorde dem til vinnere i tenårene, ikke lenger er noen suksessformel.

Kort beskrivelse

Herman har lykkes med appen Snusbrothers, og har eget kontor med flere ansatte. Eller det er ihvertfall det han prøver å lure faren sin til å tro.

Detaljert beskrivelse

Herman, Mathias, Jens og Leo er bestevenner. De flyttet sammen rett etter videregående. Og nå, åtte år senere, bor gutta fortsatt sammen og har ingen planer om å flytte fra hverandre med det første. De gjemmer seg i leiligheten når det er dugnad, stjeler drikke fra foreldre, lurer seg med på fjortisfest og sniktitter på nabojentene når de skifter, med drone. For disse gutta er livet en lek. Men det er i ferd med å forandre seg. Ikke like mange møter opp på dagsfylla nå som for 5 år siden. Og når lillebroren din er ferdig med en mastergrad, og du fortsatt ikke har fullstendig vitnemål fra videregående, er det kanskje på tide å gjøre noe med det? Eller ikke.

Sendetidspunkt: Natt til lørdag 07. mars 2020 kl. 02.00
Tittel: Hvite gutter
Originaltittel: Hvite gutter
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 9 av 10
Episodetittel: Pappagutter
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: 9
Skuespillere: Eirik Hvattum, Jørgen Evensen, Torjus Tveiten, Roaldsen Fürst Johannes