Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 18. original 49649

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I nærheten av Fredrikstad bor Ellen og Kent med sine tre barn og sin to meter lange liste over gjøremål. De har pusset opp i årevis og Ellen elsker å jobbe på huset, men etter at hun ble syk står det helt stille og frustrasjonen råder. Kent har, med sine ti tommeltotter, overtatt eneansvaret for oppussingen, men klarer aldri å bli ferdig med prosjektene.

Detaljert beskrivelse

I nærheten av Fredrikstad bor Ellen og Kent med sine tre barn og sin to meter lange liste over gjøremål. De har pusset opp i årevis og Ellen elsker å jobbe på huset, men etter at hun ble syk står det helt stille og frustrasjonen råder. Kent har, med sine ti tommeltotter, overtatt eneansvaret for oppussingen, men klarer aldri å bli ferdig med prosjektene. I mellomtiden vokser listen over gjøremål fra dag til dag.

Sendetidspunkt: Mandag 27. april 2020 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 18 av 40
Episodetittel: Ep 418 Ellen og Kent, Fredrikstad
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle