Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Søndag 15.55 - MasterChef Norge

Masterchef norge  sesong 1  episode 5 original 94681

Det handler om ekte kjærlighet til mat, og om historiene som fortelles gjennom den, når 16 kokketalenter skal konkurrere om å bli Norges nye MasterChef.

Kort beskrivelse

Ole Martin Alfsen gjester MasterChef-studio og har med seg sin berømte, italienske ragu. Deltakerne blir utfordret i smakstest og i sine italienske pastakunnskaper når de skal konkurrere i å lage den beste raviolien.

Detaljert beskrivelse

I MasterChef Norge skal 16 unike kokketalent konkurrere om å bli Norges nye MasterChef. I et helt nytt MasterChef-studio utfordres deltakerne i unike og utfordrende oppgaver rundt grytene. I kampen mot klokken vil de møtes til konkurranser som handler om alt fra filetering av fisk, kompliserte bakverk og sammensetning av kompliserte Michelin-retter. Gjennom 10 uker vil de kjempe mot tiden, hverandre og sine egne begrensninger. I enden av konkurransen venter et trofé, 250 000 kroner, og muligheten for et nytt liv. Hver uke vil en kjent gjestedommer besøke MasterChef-studioet. De vil ta med seg konkurranser, utfordringer og prøvelser deltakerne aldri tidligere har stått ovenfor. Gjennom ukentlige fredninger og seire vil deltakerne kunne ta seg videre og sikre seg i konkurransen. Men hver uke venter også det uunngåelige: Utslagskonkurransen. Den som løser oppgaven dårligst og bommer på maten og ukens utfordringer, må reise hjem. Dommere og programledere er restauratør og grunder Jonathan Romano, MasterChef-vinner og matblogger Maj-Britt Aagard og mesterkokk og matformidler Lise Finckenhagen. Det handler om ekte kjærlighet til mat, om historiene som fortelles gjennom den – og om å heie frem de største mat-talentene som finnes i Norge. MasterChef Norge er den norske versjonen av suksessprogrammet MasterChef Australia.

Sendetidspunkt: Søndag 27. september 2020 kl. 15.55
Tittel: MasterChef Norge
Originaltittel: MasterChef Norge
Kategori: Norsk underholdning
Sesong: 1
Episode: 5 av 20
Produksjonsår: 2020
Aldersgrense: Alle