Atle Antonsen får nye undersåtter i Kongen befaler

19 november 2020

Når Kongen befaler er tilbake allerede på nyåret er det fem helt nye fjes som skal utføre Atle Antonsens bisarre oppgaver. Årets underdanige paneldeltakere er Linn Skåber, Trond Fausa Aurvåg, Egil Hegerberg, Jenny Skavlan og Erik Follestad.

– Det er et fantastisk beite av et a-lag i tredje sesong, men a-lag i denne sammenhengen betyr naturligvis ikke at de har noe å fare med når de skal løse oppgavene mine. Dette er en privilegert gjeng med tilsynelatende god selvtillit, og jeg gleder meg som en konge til å rive dem ned fra deres representative pidestaller og fremkalle publikums hånlatter til deltakernes tårer, sier Atle Antonsen. 

Olli Wermskog fortsatt er Atles trofaste assistent, og i hvert program deler Antonsen ut absurde praktiske utfordringer som deltakerne må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis. De må utføre oppgavene helt på egenhånd, og aner ikke hvordan de selv, eller deres motstandere, har klart seg, før de samles i studio for å bevitne resultatet. 

– Skitne triks og bestikkelser er lov underveis, og når alt er sagt og gjort – og all verdighet er blåst bort – er det opp til meg å bestemme hvem som er ukens vinner. Jeg skal være knallhard når jeg bedømmer hvor fjollete oppgavene blir løst av denne gjengen, sier Atle Antonsen.

Humorsuksess
Kongen befaler treffer veldig bredt og er blitt et program folk ser sammen. I tillegg til å være en seerfavoritt på TVNorge, har også Dplay-publikumet trykket det til sitt bryst. Med et snitt på over 500 000 seere per episode begge foregående sesonger og Gullruten-pris for beste underholdningsprogram, var det lett å bestemme seg for å lage en tredje sesong, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

 

 

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

Norske talenter, Null stjerner, 71° nord, Alle mot alle, Kongen befaler